YAS MOTOR RACING CLUB - YMRC

YAS MARINA CIRCUIT

FRIDAY 27th, SATURDAY 28th & SUNDAY29th OCTOBER 2023

PROVISIONAL TIMETABLE v2

YAS RACING SERIES ROUND 1





FRIDAY 27th OCTOBER	TEST DAY (non-permit)	GP CIRCUIT 5.281KM FROM SUPPORT PIT LANE	
6:00 - 17:30 11:30	FUEL STATION 2 OPEN		SUPPORT PADDOCK
8:00 - 17:00 9:00	GULF RADICAL CUP	SIGN ON/ADMINISTRATION	FIRST FLOOR SUPPORT RACE CONTROL
8:00 - 17:00 9:00	GULF RADICAL CUP	SCRUTINEERING	IN TEAM PITS
8:00 - 17:00 9:00	GULF PROCAR	SIGN ON/ADMINISTRATION	FIRST FLOOR SUPPORT RACE CONTROL
8:00 - 17:30 9:30	GULF PROCAR	SCRUTINEERING	IN TEAM PITS
8:30 - 8:45 0:15	MARSHALS DEPLOYMENT		
8:30 - 8:45 0:15	MEDICAL DEPLOYMENT		
<i>8:45 -</i>	MARSHALS & MEDICAL ON POST		
8:45 - 9:00 0:15	TRACK INSPECTION / CLOSE		
9:00 - 12:00 3:00	OPEN PIT LANE		OPL WRISTBANDS REQUIRED
12:05 - 13:00 0:55	LUNCH & PRAYER TIME 12:07		
13:00 -	MARSHALS & MEDICAL BACK ON POST		
13:00 - 13:10 0:10	TRACK INSPECTION		
13:15 - 13:45 0:30	GULF RADICAL CUP	TEST SESSION	SOTM WRISTBANDS REQUIRED
14:00 - 14:30 0:30	GULF PROCAR	TEST SESSION	SOTM WRISTBANDS REQUIRED
14:35 -	TRACK OPENING	<u> </u>	
14:40 -	MARSHALS & MEDICAL STAND DOWN		
17:46 -	SUNSET		
.,	00/102/		

SATURDA	AY 28th O	CTOBER	QUALIFICATION / RACE DAY	GP CIRCUIT 5.281KM FROM SUPI	PORT PIT LANE
6:00 -	17:30	11:30	FUEL STATION 2 OPEN		SUPPORT PADDOCK
6:15 -	7:30	1:15	OFFICIALS' SIGN ON		LOCATION TBC
7:15 -	7:35	0:20	SENIOR OFFICIALS' BRIEFING	ALL CHIEFS	LOCATION TBC
7:30 -	8:15	0:45	OFFICIALS' DISTRIBUTION TO POST		BUSES FROM SUPPORT PIT LANE
7:30 -	8:00	0:30	MEDICAL SIGN ON		MEDICAL CENTRE
7:45 -	8:10	0:25	GULF PROCAR	DRIVERS' BRIEFING	SUPPORT DRIVERS' BRIEFING ROOM
8:00 -	<i>8:15</i>	0:15	MEDICAL DEPLOYMENT		VIA MEDICAL GAP
8:15 -	8:40	0:25	GULF RADICAL CUP	DRIVERS' BRIEFING	SUPPORT DRIVERS' BRIEFING ROOM
8:15 -			OFFICIALS & MEDICAL ON POST		
8:15 -		0:30	RADIO CHECKS		
8:45 -	9:00	0:15	TRACK INSPECTION / CLOSE		
9:00 -		0:15	GULF PROCAR	WARM UP	
9:25 -	••••	0:20	GULF RADICAL CUP	SPRINT QUALIFYING	
	10:10	0:20	SAFETY CAR EXERCISE		
10:15 -		0:20	GULF PROCAR	QUALIFYING	
10:45 -			PIT LANE OPEN	FOR SIMULATION RACE 1	
10:50 -			PIT LANE CLOSED	FOR SIMULATION RACE 1	
10:55			5 MINUTES		
11:00 -	44.00		START OF FORMATION LAP	FOR SIMULATION RACE 1	OTANDING OTADT
11:05 -	11:20	0:15	EMSO SIMULATION RACE 1	15 MINS	STANDING START
11:30 -			SAFETY CAR DEPARTS TO GRID	FOR OUR FRANCIAL OUR	STOP IN FRONT OF GANTRY
11:35 -			PIT LANE OPEN	FOR GULF RADICAL CUP	
11:40 -			PIT LANE CLOSED	FOR GULF RADICAL CUP	
11:45			5 MINUTES	FOR OUR FRANCIAL OUR	
11:50 -	40.00		START OF FORMATION LAP	FOR GULF RADICAL CUP	DOLLING START
11:55 -	12:20	0:25	GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 1	25 MINS	ROLLING START
12:20 -		0:50	LUNCH BREAK		
12:25 -		0:40	PUBLIC PIT LANE WALK	2021114	OURDORT BORNING
12:30 -	12:40	0:10	GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 1	PODIUM	SUPPORT PODIUM
13:10 -			OFFICIALS & MEDICAL ON POST		
13:10 -		0:10	TRACK INSPECTION		
13:10 -		0:10	SAFETY CAR DEPARTS TO GRID		STOP IN FRONT OF GANTRY
			PIT LANE OPEN	FOR GULF PROCAR	STOP IN FRONT OF GANTRY
13:30 - 13:35 -			PIT LANE CLOSED	FOR GULF PROCAR	
13:40 -			5 MINUTES	FOR GOLF PROCAR	
13:45 -			START OF FORMATION LAP	FOR GULF PROCAR	
13:50 -	14:15	0:25	GULF PROCAR RACE 1	25 MINS	ROLLING START
14:20 -	14.15	0.25	SAFETY CAR DEPARTS TO GRID	25 1 11145	STOP IN FRONT OF GANTRY
14:25 -	14:35	0:10	GULF PROCAR RACE 1	PODIUM	SUPPORT PODIUM
14:25 -		0.10	PIT LANE OPEN	FOR GULF RADICAL CUP	COLL OILL OBIGIT
14:30 -			PIT LANE CLOSED	FOR GULF RADICAL CUP	
14:35			5 MINUTES		
14:40 -			START OF FORMATION LAP	FOR GULF RADICAL CUP	
	15:10	0:25	GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 2	25 MINS	ROLLING START
15:15 -		0:10	GULF RADICAL CUP SPRINT RACE 2	PODIUM	SUPPORT PODIUM
15:20 -			PIT LANE OPEN	FOR SIMULATION RACE 2	
15:25 -			PIT LANE CLOSED	FOR SIMULATION RACE 2	
15:30			5 MINUTES		
15:35 -			START OF FORMATION LAP	FOR SIMULATION RACE 2	
	15:55	0:15	EMSO SIMULATION RACE 2	15 MINS	STANDING START
16:00 -		0:20	POST CHIEF DEBRIEFS		MICROSECTOR PERSONNEL
16:00 -		0:20	SC REFUELING BREAK		
16:20 -			OFFICIALS & MEDICAL BACK ON POST		
16:25 -			SAFETY CAR DEPARTS TO GRID		STOP IN FRONT OF GANTRY
16:30 -			PIT LANE OPEN	FOR GULF PROCAR	
16:35 -			PIT LANE CLOSED	FOR GULF PROCAR	
16:40 -			5 MINUTES		
16:45 -			START OF FORMATION LAP	FOR GULF PROCAR	
	17:15	0:25	GULF PROCAR RACE 2	25 MINS	ROLLING START
		0:10	GULF PROCAR RACE 2	PODIUM	SUPPORT PODIUM
1/:25 -		0:20	FULL INTERVENTION EXERCISE		OFFICIALS / FIRE TENDERS / RESCUE / MEDICAL
	17:50	0.20			
17:25 - 17:30 - <i>17:45 -</i>	17:50	0.20	SUNSET		
17:30 -	17:50	0.20			<u> </u>

SUNDAY 29th OC	OBER	OUALIFICATION / RACE DAY	GP CIRCUIT 5.281KM FROM SUPPOR	T PIT LANE
		Q0.1210.110.110.120.1	<u> </u>	
6:00 - 17:00	11:00	FUEL STATION 2 OPEN		SUPPORT PADDOCK
7:30 - 8:45	1:15	OFFICIALS' SIGN ON		LOCATION TBC
8:45 - 9:00	0:15	SENIOR OFFICIALS' BRIEFING	ALL CHIEFS	LOCATION TBC
8:45 - 9:30	0:45	OFFICIALS' DISTRIBUTION TO POST	, 122 07 1127 0	BUSES FROM SUPPORT PIT LANE
8:45 - 9:15	0:30	MEDICAL SIGN ON		MEDICAL CENTRE
9:15 - 9:30	0:15	MEDICAL DEPLOYMENT		VIA MEDICAL GAP
9:30 -		OFFICIALS & MEDICAL ON POST		
9:30 - 10:00	0:30	RADIO CHECKS		
10:00 - 10:15	0:15	TRACK INSPECTION / CLOSE		
10:15 - 10:30	0:15	GULF RADICAL CUP	ENDURO QUALIFYING	
10:40 - 11:00	0:20	SAFETY CAR EXERCISE	•	
11:10 -		PIT LANE OPEN	FOR SIMULATION RACE 3	
11:15 -		PIT LANE CLOSED	FOR SIMULATION RACE 3	
11:20		5 MINUTES		
11:25 -		START OF FORMATION LAP	FOR SIMULATION RACE 3	
11:30 - 11:45	0:15	EMSO SIMULATION RACE 3	15 MINS	STANDING START
11:50 - 12:45	0:55	LUNCH BREAK		
11:55 - 12:35	0:40	PUBLIC PIT LANE WALK		
		05510111 0 0 11501011 011 0005		
12:45 -		OFFICIALS & MEDICAL ON POST		
12:45 - 12:55	0:10	TRACK INSPECTION		OTOP IN EDONT OF CANITRY
12:55 -		SAFETY CAR DEPARTS TO GRID	505 0111 5 5 1 5 1 5 1 5 1 5 1 5 1 5 1 5	STOP IN FRONT OF GANTRY
13:00 -		PIT LANE OPEN	FOR GULF RADICAL CUP	
13:05 -		PIT LANE CLOSED	FOR GULF RADICAL CUP	
13:10 -		5 MINUTES	FOR OUR FRADIOAL OUR	
13;15 - 13:20 - 14:05	0.45	START OF FORMATION LAP GULF RADICAL CUP ENDURO RACE	FOR GULF RADICAL CUP	ROLLING START
14:15 - 14:25	0:45	GULF RADICAL CUP ENDURO RACE GULF RADICAL CUP ENDURO RACE	45 MINS PODIUM	SUPPORT PODIUM
14:15 - 14:25	0:10	PIT LANE OPEN	FOR SIMULATION RACE 4	SUPPORT PODIUM
14:25 -		PIT LANE CLOSED	FOR SIMULATION RACE 4	
14:25 -		5 MINUTES	FOR SIMULATION RACE 4	
14:35 -		START OF FORMATION LAP	FOR SIMULATION RACE 4	
14:40 - 14:55	0:15	EMSO SIMULATION RACE 4	15 MINS	STANDING START
14:40 - 14:55 14:55 - 15:15	0:15	POST CHIEF DEBRIEFS	13 1:11143	MICROSECTOR PERSONNEL
15:15 -	0.20	OFFICIALS & MEDICAL BACK ON POST		THORIOGEOTOTT ENGOTATEE
15:15 - 15:35	0:20	FULL INTERVENTION EXERCISE		OFFICIALS / FIRE TENDERS / RESCUE / MEDICAL
15:40 -	0.20	TRACK OPENING		OTTIONED THE PERDENCT RECORD TREDICAL
15:45 -		OFFICIALS & MEDICAL STAND DOWN		BUSES DEPLOYED
17:44 -		SUNSET		